Det blir emotionellt och snyggt när Andreas Berglund och Amanda Fridhagen framför singeln Ont som en duett. Låten i sig släpptes i fjol, men då bara med Amanda på sång. Nu har låtskrivaren och producenten Andreas stigit in i studion för att sjunga en del av låten tillsammans med Amanda.
Resultatet är både strakt och vackert. För mig blir det en fin kombination av de båda rösterna medan de sjunger om ett tungt break up. En text som jag tror många kan relatera till och en känsla som verkligen träffar rakt i hjärtat.

Covered PSB

Vad känner du när du hör Ont? Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011