Det blir emotionellt och snyggt när Andreas Berglund och Amanda Fridhagen framför singeln Ont som en duett. Låten i sig släpptes i fjol, men då bara med Amanda på sång. Nu har låtskrivaren och producenten Andreas stigit in i studion för att sjunga en del av låten tillsammans med Amanda.
Resultatet är både strakt och vackert. För mig blir det en fin kombination av de båda rösterna medan de sjunger om ett tungt break up. En text som jag tror många kan relatera till och en känsla som verkligen träffar rakt i hjärtat.

Popmuzik Podcast

Vad känner du när du hör Ont? Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011