Jacob Frohde släppte singeln Let me talk i våras. En låt som jag uppmärksammade här i bloggen med en intervju med sångaren. Nu är det äntligen dags för Jacob att följa upp den låten, vilket han gör med singeln Silhouettes. En emotionell coming of age-låt med mjuk, lite drömliknande känsla medan Jacob än en gång visar upp sin uttrycksfulla röst. En röst som här sjunger om att växa upp och ens livsval.

Följ på Apple Music

Jacob utvecklar för bloggen:

“Sedan jag tog studenten för två år sedan har jag brottats med ovissheten kring mitt livs kommande riktning. Mitt i inre konflikter och yttre påtryckningar att leva upp till vissa förväntningar har några speciella personer varit mitt ständiga stöd och skapat en trygg plats för mig under dessa tider. Detta är vad Silhouettes handlar om.”

Jag gillade verkligen detta. Det är något med arrangemanget av låten som ger den en filmisk känsla. Något som jag faller för pladask. Sedan är jag som sagt otroligt imponerad över Jacobs uttryck i sången. Den är mjuk, vacker och sårbar, men samtidigt stark.

Just nu jobbar Jacob på ny musik, så jag ser fram emot vad han kommer att bjuda på under 2024. Tills dess kan du lyssna på Silhouettes här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011