Remixar är ju aldrig fel. Speciellt bra popremixar som känns nyskapande från originalet men ändå behåller lite av melodier och känslan. Det är precis det som Etervåg gjort när han här remixat låten Om det tar slut med Julia Frej. Originalet i sig släpptes våren 2021 och nu två och ett halvt år senare är det dags för remix.

POPMUZIK SUMMER

Här i remixad form blir Om det tar slut målad av sköna elektronisk beats som ger låten en lekfull känsla. Melodin ligger i centrum, vilket jag uppskattar i en bra remix och produktionen känns behagligt luftig. Det blir en remix som funkar lika bra att dansa till, samtidigt som den funkar helt fristående som singel i din spellista skulle jag säga.

Jag tyckte personligen detta var riktigt skönt. Hoppas du känner samma när du hör denna remix.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011