Titeln är ju ändå lysande. A very bad fun idea. Det är något kittlande med det. Att göra något som kanske inte är superlänpligt, men ändå roligt.

Popmuzik Lover Patreon

Det är i alla fall Olly Alexander och hans Years & Years som ger oss den dansanta singeln med just den titeln. Låten i sig är tagen från den brittiska filmen Bonus Track. En queer-musikal med Josh O’Connor i huvudrollen (The Crown, God’s Own Country), plus att han skrivit historien.

Om låten och hela projektet i stort berättar Olly:

A very bad fun idea är resultatet av ett samtal jag hade med Josh O’Connor för många år sedan om en film som han utvecklade som heter Bonus Track. Han frågade om jag skulle vara intresserad av att göra en låt till den. Jag älskar Josh, och jag sa genast ja. Jag träffade regissören Julia Jackman och vi diskuterade historien, karaktärerna, att bli kär för första gången och allt det söta i början av 2000-talet. Den här låten handlar om de extrema känslor vi känner i ett avgörande ögonblick i våra liv och hur långt vi går för de människor vi älskar. Jag gjorde demot hemma, och jag är väldigt glad att du kommer att kunna höra den versionen när du ser filmen (nästa år!). Jag är också väldigt exalterad över att dela den här versionen av låten som producerats med min änglasyster bff Georgia – jag älskar dig och jag älskar hur det här blev så mycket. Jag kan inte vänta på att du ska se filmen; det är toppen! Tills dess, njut av ”A very bad fun idea.”

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011