Förra månaden fick vi singeln Private stalker med Martin Permer, mannen bakom akter som Main och Francesca E Luigi, samt flitigt anlitad producent och låtskrivare.
Nu är Permer tillbaka med singel nummer två: It’s beatuiful to fall. En låt där sångaren uppmanar oss att leva ut våra liv och lämnar tryggheten bakom oss.

Popmuzik Lover Patreon

Produktionen är medryckande med sin sköna basgång och mjuka synthar. Allt bli lekfullt Permer:iskt och som alltid är det med den där svärtan över texten.

”Ryck upp dig själv med rötterna så du vaknar till liv! Lämna allt det invanda samma-sak-varje-dag-livet. Så att du kan andas igen. Fly från zombie-tillvaron där du krampaktigt kramar trygghet, vanor och gråhet. Och kan du det, berätta för mig hur du gjorde. För jag har bara sett det i filmer.”

Permer

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011