När man gjort slut och det är dags att gå till sängs med någon ny är det lätt att man jämför den nya med den gamla. Att man är van vid att göra saker på ett visst sätt och helt plötsligt är det inte alls samma triggerpunkt för den nya personen. Man får någonstans nollställa sig själv och det man vill göra med en person och istället försöka anpassa sig och läsa av den nya personen.

Favoriter Apple Music

Det är det som är grunden till singeln Famlande fingrar med Oscar Zia. Att än en gång, för första gången uppleva en ny person. Med en snygg slowmotionliknande arrangemang målar Oscar upp en sårbarhet inför kärleken och att utforska en annan persons kropp.
Jo, alla (med någon form av erfarenhet) har varit där. Att famla sig fram med en ny person som man vill tillfredsställa på bästa sätt, för det är något med personen som får hjärtat att slå lite härdare och snabbare.

Oscar Zia

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011