Redo för en klassisk popballad, som gjord för ett hav av tända mobillampor?
Det är precis det duon Lake Omne ger oss när de släpper singeln The Children. En luftig ballad som både doftar 80-tal och julsäsong. -Popmagi skulle man kunna säga.
Framförallt är det en låt som passar extra fint just nu när årets Musikhjälpen fokuserar på en tryggare barndom på flykt från krig.

Popmuzik Podcast

Lake Omne berättar:

”Med den här låten vänder vi oss till de mest sårbara och utsatta i världen. Till dem som inte har någon och som blivit berövade sin uppväxt. Till dem som inte har en egen röst. Vi vill genom den här låten skänka dem en extra tanke.”

Njut av denna stora och retrodoftande popballad här i bloggen.

Följ Lake Omne på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011