Redo för en klassisk popballad, som gjord för ett hav av tända mobillampor?
Det är precis det duon Lake Omne ger oss när de släpper singeln The Children. En luftig ballad som både doftar 80-tal och julsäsong. -Popmagi skulle man kunna säga.
Framförallt är det en låt som passar extra fint just nu när årets Musikhjälpen fokuserar på en tryggare barndom på flykt från krig.

Popmuzik Popcast

Lake Omne berättar:

”Med den här låten vänder vi oss till de mest sårbara och utsatta i världen. Till dem som inte har någon och som blivit berövade sin uppväxt. Till dem som inte har en egen röst. Vi vill genom den här låten skänka dem en extra tanke.”

Njut av denna stora och retrodoftande popballad här i bloggen.

Följ Lake Omne på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.