Det har varit ett tag sedan vi hörde något från artisten Kat Knix. Senast var 2016 i form av låten Lose myself, som framfördes av Ade Omotayo. Under åren har Kat Knix haft London som hemmaplan och har bland annat turnerat med Lizette Lizette samt körat på Kites konsert på Dalhalla. Men också varit involverad i andra musikprojekt, så knappast sysslolös.

Favoriter Apple Music

Nya singeln med Kat Knix är den läckra låten Tough. En låt om att inte bli nedslagen av livet utan istället vara tuff och ta för sig. På singeln sjunger artisten om att livet är tufft, men det är du med. Stå stadigt och vinn på knockout.

Till sin hjälp att skapa Tough har Kat Knix bjudit in Nicklas Stenemo från just Kite och resultatet kommer få alla som älskar attitydsfull klubbmusik från 90-talet att bli helt till sig. Det garanterar jag.

Kat Knix

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.