Det amerikanska indiepopbandet Laveda jobbar just nu mot sitt kommande andra album, som ska följa upp What Happenes After från 2020. Det nya albumet beräknas att släppas nästa år och först ut från det var singeln Surprise som släpptes i September.

KMR Studios

Nu är det dags för singel nummer två. F*** bjuder oss på en drömliknande produktion med mjuka gitarrer samtidigt som Ali Genevich sjunger om trasiga människor under college-tiden.

”Vid mitt andra år på college visste jag att jag ville skriva, spela in och framföra musik hela tiden. Jag hade en stor mängd krav för min musikexamen så det kändes som att skolan bara var en sådan bromskloss för att faktiskt starta den karriär jag tänkt mig. Jag brukade hålla mycket negativ energi i mitt huvud när jag var på lektionen. På mitt fjärde år var jag helt utcheckad.

College kändes som gymnasiet del 2 för mig. Jag trodde att de flesta skulle ha vuxit ur önskan att få klicks och se upp till den som var populär vid 19 års ålder, men jag insåg att vissa människor aldrig gör det. Jag såg några vänner gå igenom några destruktiva relationer. Det var en perfekt parningsplats för taskiga snubbar att jaga naiva tjejer. Jag önskade att jag kunde få alla dåliga människor att försvinna så att de inte kunde dra ner de jag brydde mig om med dem.”

Ali Genevich
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.