Det amerikanska indiepopbandet Laveda jobbar just nu mot sitt kommande andra album, som ska följa upp What Happenes After från 2020. Det nya albumet beräknas att släppas nästa år och först ut från det var singeln Surprise som släpptes i September.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är det dags för singel nummer två. F*** bjuder oss på en drömliknande produktion med mjuka gitarrer samtidigt som Ali Genevich sjunger om trasiga människor under college-tiden.

”Vid mitt andra år på college visste jag att jag ville skriva, spela in och framföra musik hela tiden. Jag hade en stor mängd krav för min musikexamen så det kändes som att skolan bara var en sådan bromskloss för att faktiskt starta den karriär jag tänkt mig. Jag brukade hålla mycket negativ energi i mitt huvud när jag var på lektionen. På mitt fjärde år var jag helt utcheckad.

College kändes som gymnasiet del 2 för mig. Jag trodde att de flesta skulle ha vuxit ur önskan att få klicks och se upp till den som var populär vid 19 års ålder, men jag insåg att vissa människor aldrig gör det. Jag såg några vänner gå igenom några destruktiva relationer. Det var en perfekt parningsplats för taskiga snubbar att jaga naiva tjejer. Jag önskade att jag kunde få alla dåliga människor att försvinna så att de inte kunde dra ner de jag brydde mig om med dem.”

Ali Genevich
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011