Molly Sandén släppte idag albumet ALLTING DÄREMELLAN. Ett album sim innehåller mer avskalade versioner av sångerskans tidigare släppte låtar. Versioner som också ligger i grund för Mollys kommande turné.

Favoriter Apple Music

”Jag var i studion ute i Sollentuna och skulle repa med några av mina absoluta favoritmusiker inför den avskalade konserthus-turnén vi ska ha i februari, och redan efter första låten kände jag att det lät alldeles för fint för att inte dokumenteras!”

Men det är inte bara gammalt material vi får på albumet. En ny låt blir det också.
Tillsammans med Louise Lennartsson och Christian Walz har Molly skrivit låten Psykos. En låt som går i samma avskalade tema som resten av albumet och handlar om den där känslan när man trillat dit för någon.
På låten frågar sig Molly om ”E det nya färger? Eller har jag ba fått en psykos”, när hon känner att hon verkar vara besatt av den där speciella personen som får henne att vilja stanna upp.

Här bjuds vi på ett otroligt snyggt arrangemang som levereras av Sveriges popdrottning. Musikvideon kan du se här i bloggen.

Molly Sandén

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011