Sångerskan Michelle Lynne från USA tar oss med på en resa genom det där läget mellan två olika platser i livet, utan att riktigt veta var man ska landa. Men man lämnar något jobbigt bakom sig och rör sig mot något mer hoppfullt.

Svensk Pop Apple Music

Singeln In the in-between är en vacker och emotionell låt som byggs upp med stråkar signerade cellisten Cremaine Booker, och ett behagligt beat som liksom för låten framåt. Det skapar lite av den känslan av att traska genom det där mellanlandet som Michelle sjunger om. Snyggt gjort, säger jag.

Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

”Ibland när vi är mitt i sorgen har vi blivit tillsagda att låtsas som att allt är bra. ”Sätt på ett leende, du kommer att bli bra. Du blöder inte, du mår bra”.
Men jag mådde inte bra, och den här låten kom från ett ställe där jag insåg att jag inte hade svaren på många frågor, och jag blev kvar där emellan.”

Michelle Lynne

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011