Vaknar du också klockan 07:15?
Det är faktiskt den tid jag brukar ställa mitt alarm på. Någonstans är det en perfekt tid. Inte för tidigt för att missa värdefull sömn under det varma täcket och inte för sent för att behöva stressa på morgonen. En perfekt tid.

Följ på Apple Music

På låten sjunger Klara Andén om att sova tillsammans med den där speciella någon. Personen som hon vill somna och vakna tillsammans med, även om hon kanske inte somnar lika snabbt som den andre. Även om personen fortfarande sover vidare så behöver hon gå upp och lämna för att starta upp sin dag. Att sitta i en buss och känna sig lite frusen, men ändå lycklig. Den känslan.

Produktionen mjuk och lekfull. Det är skönt medryckande och med ett läckert brass som får låten att färgas av 90-talet. En mysig morgonlåt med bubblande känsla, som jag tror många känner igen sig i under den härliga nyförälskelsefasen.

07:15 är en av tre nya låtar på albumet Ryggen rak och huvudet i sanden, där Klara samlar ihop sina åtta singlar som hon släppt senaste året.

Klara Andén

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011