Daniel Arteaga är under hösten aktuell med två nya singlar. Först ut är Broar, som är en ärlig och för Daniel personlig låt som berör uppväxten med en psykisk sjuk mamma. Att ständigt behöva ta ett ansvar för sig själv, sin lillasyster men också för sin mor.

Favoriter Apple Music

Broar är en i mitt tycke snygg indiepoplåt, som likt broarna som byggs upp i låten, bygger upp arrangemanget. Låten utgår från en gitarr för att sedan byggas på med instrument som ökar i styrka och intensitet. Det är både vemodigt men samtidigt medryckande hoppfullt. En av de där kontraster som gör låten väldigt spännande för mig. När en låt går från avskalat vemod till något som skulle liknas storskalig eufori.

Med Broar följer Daniel upp EP:n Känner smaken av sveket men sväljer ändå, som han släppte i början av 2022.

Daniel Arteaga

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011