Den holländska artisten Carmen Forbes kommer från en mångkulturella bakgrund som hon klanderfritt inkluderar i sitt läckra R&B-uttryck. Hennes musik utgår från faktiska livshistorier och soundet inspireras från några av de största legenderna inom genren.

Nordiska Favoriter

Artistens andra singeln för året heter Lonely och presenterar en fängslande produktion som drivs av akustisk gitarr. Den klarast lysande stjärnan är Carmens stämma som bär på ett ID som får henne att stå ut från mängden. Texten är kommen ur melankolin efter ett uppbrott och inleds som en öm viskning för att sedan växa sig större med gripande känsloutspel.

Carmen Forbes

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.