Det är verkligen något med Karakous låtar och texter som träffar så rätt hos mig. Uppsala-bandets senaste singel Droger och musik är definitivt inget undantag.

Dolby Atmos

Med en inledning som andas A whiter shade of pale får vi här en hyllning till den musik som har hjälpt många att hantera svåra tider, både i livet och i missbruk. Att lyssna på musik kan vara en tröst och för en musiker kan just att skriva musik hjälpa en att ta sig genom svåra tider. I det får man oftast den bästa musiken också. För de låtar som är skrivna ur smärta är oftast det som gör stört intryck.

Hela inramningen av låten är så otroligt snygg. Syntharna fick mig att tänka på bandet Keane och melodin är ögonblicklig. Sedan är Sebastian Järpehag en jävel på att sjunga med så mycket inlevelse och känsla att till och med Samuel T. Herring från Future Islands borde bli impad.

Droger och musik följer upp singlarna För dig då och Följ med ut, som släpptes under våren.

Karakou

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.