Lekfullt och svängigt blir det när duon BoomBox släpper singeln Buenas Noches.
Arrangemanget här läckert medryckande med skön basgång och elektroniska element, som ger en soft och lite tillbakalutad känsla. Groovig pop som borde få fans av bland annat The Gorillaz och Tame Impala att känna sig hemma.

Följ på Apple Music

Med singeln Buenas Noches får vi första smakprovet från BoomBox kommande album Dangerous Waters som släpps den 10:e November, som då blir duons sjätte studioalbum.

Om singeln berättar BoomBox:

Buenas Noches är en av våra favoritlåtar på det här albumet. Det visar verkligen upp det fria förhållningssätt vi har till att göra musik.”

BoomBox

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011