Luftig produktion, bombastiska trummor och lysande vokaler! Maklo & Peter golvar mig med nya singeln Badman. Helhetskänslan är positiv och upplyftande där duon står i mitten som två ljusspridare. Med ambitionen att skapa popmusik som berör och får människor att må bättre känns det som att det nya släppet fångar essensen av Maklo & Peter. Textmässigt skildrar låten en huvudperson som delar med sig av sitt liv och känslor till en kärlek. Den livfulla produktionen med sina retrodoftande syntar i kombination med autentisk text skapar en magisk lyssning som andas radiohit lång väg. 

Följ på Apple Music

Med sin unika stil, präglad av ärlighet och positivitet, fortsätter Maklo & Peter att ge oss riktigt stark popmusik som med säkrhet kommer ta dem till nya höjder i karriären. 
Badman är producerad av Maklo som även proddat många av duons tidigare släpp. Min gissning är att detta blir deras största hit hitintills.

Maklo & Peter

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011