Förankrad vid sina soul- och R&B-rötter är låten Rooted en vacker uppvisning av Hadassahs kärlek till genrerna. Sångerskans röst smeker som sammet mot trumhinnan och hennes musikaliska bredd och bakgrund i jazz hörs helt klart på ljudbilden. Neo-soul gjord på fel sätt kan emellanåt vara segdraget och lite underligt, men gjord på rätt sätt kan det vara en upplevelse utöver det vanliga. Hadassah bjuder helt klart på något utöver det vanliga. 

Popmuzik Podcast

Tittar vi närmare på innebörden i Rooted är det en feel-good låt som hyllar sin egen existens. Artisten själv säger att det är det perfekta spåret för alla tjejer att slå på när de behöver bli påminda om att de är superstjärnor. Mer musik som lyfter upp oss säger jag och slår på Rooted på högsta volym!

Hadassah

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011