Med singeln Fight for love släpper Andreas Weise andra smakprovet från kommandealbuemt The Circle, som är ett samarbete mellan Weise och Jörgen Elofsson. För ett tag sedan kunde du höra första singeln Bleed här i bloggen tillsammans med en intervju med Andreas via Popmuzik TV.
Med ett tydligt budskap vill Andreas med låten berätta att kärleken inte är en enkel kulle att bestiga, utan man måste helt enkelt kämpa för att relationen och kärleken ska funka och hålla.

Popmuzik Podcast

Andreas utvecklar låtens budskap och arbetet:

Fight for love är den första låten vi spelade in när jag och Jörgen inledde arbetet med albumet. Låten fångar och beskriver det komplexa som är kärlek och relationer. Att man måste arbeta hårt för att hålla en kärleksrelation vid liv och förstå hur viktig kommunikationen faktiskt är. Det är så lätt att man tar varandra för givet och missar varandras behov. Låten tillhör en av de starkaste på albumet av just den anledningen.”

Jag gillade detta. Skönt medryckande produktion och en snygg pianoslinga löper igenom låten. Det är mogen pop med den där budskapet om kärleken som man kanske annars tar för givet. Sedan tycker jag personligen att Andreas aldrig låtit så här bra som han gör på de nya låtarna.

Andreas Weise

Vad tyckte du?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011