Med singeln Fight for love släpper Andreas Weise andra smakprovet från kommandealbuemt The Circle, som är ett samarbete mellan Weise och Jörgen Elofsson. För ett tag sedan kunde du höra första singeln Bleed här i bloggen tillsammans med en intervju med Andreas via Popmuzik TV.
Med ett tydligt budskap vill Andreas med låten berätta att kärleken inte är en enkel kulle att bestiga, utan man måste helt enkelt kämpa för att relationen och kärleken ska funka och hålla.

Apple Music

Andreas utvecklar låtens budskap och arbetet:

Fight for love är den första låten vi spelade in när jag och Jörgen inledde arbetet med albumet. Låten fångar och beskriver det komplexa som är kärlek och relationer. Att man måste arbeta hårt för att hålla en kärleksrelation vid liv och förstå hur viktig kommunikationen faktiskt är. Det är så lätt att man tar varandra för givet och missar varandras behov. Låten tillhör en av de starkaste på albumet av just den anledningen.”

Jag gillade detta. Skönt medryckande produktion och en snygg pianoslinga löper igenom låten. Det är mogen pop med den där budskapet om kärleken som man kanske annars tar för givet. Sedan tycker jag personligen att Andreas aldrig låtit så här bra som han gör på de nya låtarna.

Andreas Weise

Vad tyckte du?
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.