Dags för härligt upplyftande pop i bloggen igen.
Säg hej till artisten Bryt, vars riktiga namn är Per Annerhed från Uppsala. Per har hållit på med musik sedan högstadiet och har bland annat spelat och skrivit låtar med i band som Laundry och Royal Interstate. Man kan definitivt säga att musiken är en stor del av Pers DNA idag.

Svensk Pop Apple Music

Sedan 2022 har Per skapat musik i sin hemmastudio som sedan då släppts under artistnamnet Bryt. Senaste smakprovet från Bryt är singeln If we meant it som nyligen släpptes.

Här får vi som sagt en medryckande och upplyftande poplåt med en pulserande rytm som tillsammans med stark melodi och refräng känns som en given hit. Texten i sig handlar om två som finner varandra och som lite vilset kämpar för att fortsätta sin gemensamma resa.

En resa jag gärna följer med på under de nästan tre och en halv minut som vi får tillsammans.
Med andra ord får du klicka igång och lyssna på denna pop-pärla omedelbart säger jag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011