Maxida Märak släpper den personliga singeln Regn som talar om att kämpa med att passa in i vår samtid. Till en soul-inspirerad produktion med klassiska hiphop beats andas Regn kampsång. Ylande elgitarrer och en euforisk refräng bryter av rytmiskt rappa verser för att skapa en dynamisk lyssning.

Nordiska Favoriter

Jag suktar efter en tid av liv och frihet som ibland känns alldeles för långt bort. En dåtid som idag nästan känns som en saga. Jag är kanske inte skapt för nutid, det känns som att jag ofta inte passar in. Som om min tid har varit och jag kom för sent. Jag kämpar med att minnas dom gamles ord, föra vidare historien – för ni glömmer vad som var här.

Maxida Märak

Liksom alltid finns en tyngd och ett budskap i Märks texter och berättande vilket gör henne till en unik kreatör. Ni hör nya singeln här!

Maxida Märak

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011