Maxida Märak släpper den personliga singeln Regn som talar om att kämpa med att passa in i vår samtid. Till en soul-inspirerad produktion med klassiska hiphop beats andas Regn kampsång. Ylande elgitarrer och en euforisk refräng bryter av rytmiskt rappa verser för att skapa en dynamisk lyssning.

Dolby Atmos

Jag suktar efter en tid av liv och frihet som ibland känns alldeles för långt bort. En dåtid som idag nästan känns som en saga. Jag är kanske inte skapt för nutid, det känns som att jag ofta inte passar in. Som om min tid har varit och jag kom för sent. Jag kämpar med att minnas dom gamles ord, föra vidare historien – för ni glömmer vad som var här.

Maxida Märak

Liksom alltid finns en tyngd och ett budskap i Märks texter och berättande vilket gör henne till en unik kreatör. Ni hör nya singeln här!

Maxida Märak

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.