Singer-songwritern Max Bäck sjunger om ensamhet och om att inte vilja återvända till vardagen på sin senaste singel Utom jag. En låt som handlar just om att söka svaren i natten likt en vilsen ensamvarg.
Kanske är det så att du känner igen dig som just en ensamvarg och som trivs i ensamhet? Då skulle Utom jag kunna vara ditt nya anthem.

Popmuzik Podcast

Låten bjuder på ett skönt medryckande arrangemang där gitarr och rytmer får hjälpa till att måla upp Max berättelse för oss. Det blir lite som en perfekt bilkörarlåt tack vare låtens taktfasthet och känsla. Vad känner du när du hör Utom jag?

Med singeln följer Max upp Här och nu som du även kunde höra i bloggen.

Max Bäck

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011