Får det lov att vara fin vispop?
Det är Melina Borglowe som följer upp singeln En sommar längre fram från i Maj med Vila dig här hos mig. En vacker och skör ballad om att vara den där famnen när någon behöver tröst och bara får vila ut för att orka vidare. På låten målar sångerskan upp att människan, precis som solen, ibland måste krypa tillbaka bland molnen för att orka skina nästa dag.
Visst behöver vi alla känna en omfamnande trygghet när livet blir för jobbigt? Det är just det Melina ger oss med sin musik.

Popmuzik Lover

Om singeln berättar sångerskan:

Vila dig här hos mig handlar om att vara den öppna famnen till den som behöver den, och att stå kvar vid personens sida även när solen slutat skina. Jag hoppas att låten ska kunna vara den där famnen man får lov att vila i tills solen börjar skina igen.”

Melina Borglowe

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.