Får det lov att vara fin vispop?
Det är Melina Borglowe som följer upp singeln En sommar längre fram från i Maj med Vila dig här hos mig. En vacker och skör ballad om att vara den där famnen när någon behöver tröst och bara får vila ut för att orka vidare. På låten målar sångerskan upp att människan, precis som solen, ibland måste krypa tillbaka bland molnen för att orka skina nästa dag.
Visst behöver vi alla känna en omfamnande trygghet när livet blir för jobbigt? Det är just det Melina ger oss med sin musik.

POPMUZIK LOVER 2

Om singeln berättar sångerskan:

Vila dig här hos mig handlar om att vara den öppna famnen till den som behöver den, och att stå kvar vid personens sida även när solen slutat skina. Jag hoppas att låten ska kunna vara den där famnen man får lov att vila i tills solen börjar skina igen.”

Melina Borglowe

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011