Stockholm Noir är tillbaka för att ge oss ännu en given klubbhit i form av singeln Under the influence. Med soulig sång till ett tungt och taktfast beat samt snygg melodi blommar låten sedan ut i en läcker tranceproduktion som omedelbart fångar mitt intresse. Det är melodiskt och dansant samtidigt som radioversionen bjuder oss på en glimt av den tyngre produktionen Stockholm Noir är kända för. Om du istället väljer originalutgåvan av låten blir den mörka tranceproduktionen än mer påtaglig, då den versionen tickar på i över sju minuter.

Skicka in din musik

Under the influence beskriver en sinnesstämning där man är förlorad i mörkret, där relationer blir alltmer giftiga och kärleken förändras till förbittring. Det missuppfattas som kärlek, men är ett missledande spel av manipulation, som i slutändan leder till att man omfamnar sin inre djävul istället för den älskande ängeln inom sig.

Stockholm Noir

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011