Med singeln Purified släpper den brittiska artisten Bryony Dunn andra smakprovet från kommande EP:n Spring In The City som släpps den 4:e Augusti.
Med ett skönt och avslappnande arrangemang som hämtat inspirationen från 70-talsakter som Fleetwood Mac och mer moderna akter som The 1975 skapar Dunn en pop-pärla med drömliknande känsla med en varm solblekt produktion som lyfts fram av sångerskans mjuka röst. Riktigt skön och behaglig låt skulle jag säga.

Popmuzik Lover Patreon

Om singeln och dess budskap berättar sångerskan för bloggen.

Purified växte fram från ett samtal med mina kära vänner Grace Jackson och Taka George om en vän till mig som kämpade för att släppa de saker som fick dem bli nere. Låten flödade ur oss och handlade om våra egna upplevelser och våra vänners upplevelser och försäkrade varandra om att livet är rent och bra i hjärtat av det. Vi behöver alla släppa taget om mörkret vi bär, genom att dansa hela natten, genom att simma med vänner i en kall flod, genom djupa konversationer sent på kvällen på köksgolvet.”

Bryony Dunn

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011