Wow!
Danny Saucedo samarbetar med Mapei för att ge oss den medryckande singeln Ingen e som solen. I grunden en emotionell pianoballad som här kläs i ett läckert R&B-beat som gör låten till en omedelbar hit för sommaren.

Följ på Apple Music

Om samarbetet berättar Danny:

“Jag var helt inställd på att skriva på engelska och ville utforska det igen, men Jackie har börjat sjunga på svenska för första gången så jag kände att det var en större grej att få vara en del av. Hon är en otrolig sångerska och har en frihet i sitt uttryck som jag älskar att få värma mig i.”

För produktionen står Joakim “Bellman” Andersson och ett samarbete mellan de två sångarna har uppenbarligen varit ”in the makin'” sedan Danny och Mapei träffades under Polar Music Prize 2019.

Du hör Ingen e som solen här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011