Ibland får livet sätta ord till musiken. Det är lite det Königsson vill göra med sin musik. För låten Soundtrack ska vara lite som ett soundtrack till livet. Att ha den i lurarna på en promenad eller när man reser, för att sätta musik till det man ser och upplever.

Popmuzik Podcast

Jag som personligen uppskattar instrumentallåtar tyckte detta var väldigt snyggt och dynamiskt. En behagligt drömliknande inledning med gitarr, synthar och piano byggs på med marscherande trummor för att sedan blir härligt pampig. Det känns som sagt som en perfekt promenadlåt.

Königsson är uppvuxen i Söderhamn men bor nu i Floda strax utanför Göteborg. Hans musik är influerad av Hälsinglands blånande berg och Västkustens havsluft. Låten Soundtrack och hela EP:n Königsson är ett samarbete med producenten och musikern Gustav Rådström.

Königsson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.