Detta inlägg är för dig som är Patreon till Popmuzik.

Som Popmuzik Lover kan du bland annat se foton från livespelningar och intervjuer, läsa recensioner, förhandslyssna på avsnitt av bloggens intervjupodd, få utvalda musiktips och massa annat smått och gott. Med andra ord: du får mer Popmuzik.
-Bli vad du är, en Popmuzik Lover.

Som artist, PR- eller musikbolag kan du via någon av de olika Submission-nivåerna på Patreon skicka in musik till bloggen. Detta är ett sätt att stötta arbetet det tar att gå igenom alla inskick, samt göra det möjligt för bloggen att fortsätta driva plattformen vidare.

Som en Patreon gör du det möjligt för bloggen att fortsätta lyfta fram dagens och morgondagens artister, som i sin tur har en plattform att synas på. Tack.
To view this content, you must be a member of Popmuzik Patreon at _30 SEK or more
Already a qualifying Patreon member? Refresh to access this content.
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.