Välkommen in i hjärtat av svenssonliv, fredag och tacokväll! Men låt inte låttiteln med samma namn som nationalrätten lura er, bakom en stark catchphrase gömmer sig ett viktigare budskap.

Favoriter Apple Music

Återigen slår två kreativa genier ihop sin musikalitet och ger oss pulserande progressiv EDM-rap. I mina öron låter det som att artisterna funnit en helt ny genre och slår upp dörren till en outforskad musikalisk ljudbild. Liksom alltid är Promoes top-line och texter träffsäkra medan Blizz briljerar med sin fallenhet för knivskarpa produktioner och tunga drops. Såhär säger Promoe själv om singeln.

Med Tacokväll fortsätter jag att försöka utforska den svenska mainstreamkulturens mörka undervegetation. Samtidigt är den en hyllning till dem som har modet att vara sig själva istället för någon annan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011