Välkommen in i hjärtat av svenssonliv, fredag och tacokväll! Men låt inte låttiteln med samma namn som nationalrätten lura er, bakom en stark catchphrase gömmer sig ett viktigare budskap.

Följ på Apple Music

Återigen slår två kreativa genier ihop sin musikalitet och ger oss pulserande progressiv EDM-rap. I mina öron låter det som att artisterna funnit en helt ny genre och slår upp dörren till en outforskad musikalisk ljudbild. Liksom alltid är Promoes top-line och texter träffsäkra medan Blizz briljerar med sin fallenhet för knivskarpa produktioner och tunga drops. Såhär säger Promoe själv om singeln.

Med Tacokväll fortsätter jag att försöka utforska den svenska mainstreamkulturens mörka undervegetation. Samtidigt är den en hyllning till dem som har modet att vara sig själva istället för någon annan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.