PINES är den elektroniska succé-duon bestående av Adam Dormand och James Kenneally. Med endast ett fåtal släpp har de flera miljoner lyssningar och gjort otaliga spelningar.

Nordiska Favoriter

Nya singeln Rewrite the ending sammanför duons energifyllda elektroniska produktioner med snygga vokaler från Fractures. Här för de med oss på en introspektiv resa om hur vardagen ibland kommer emellan oss och vår personliga utveckling. Tillsammans skapar de en luftig och atmosfärisk lyssning. Den tyngre innebörden kontrasteras mot pulserande bassyntar, house och lysande top-line. Syftet med singeln är att tända elden som brinner i oss men som ibland glöms bort i det ständiga bruset av intryck och måsten. Om man ändå ska finna styrka i sig själv igen, varför inte göra det på dansgolvet!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.