PINES är den elektroniska succé-duon bestående av Adam Dormand och James Kenneally. Med endast ett fåtal släpp har de flera miljoner lyssningar och gjort otaliga spelningar.

Favoriter Apple Music

Nya singeln Rewrite the ending sammanför duons energifyllda elektroniska produktioner med snygga vokaler från Fractures. Här för de med oss på en introspektiv resa om hur vardagen ibland kommer emellan oss och vår personliga utveckling. Tillsammans skapar de en luftig och atmosfärisk lyssning. Den tyngre innebörden kontrasteras mot pulserande bassyntar, house och lysande top-line. Syftet med singeln är att tända elden som brinner i oss men som ibland glöms bort i det ständiga bruset av intryck och måsten. Om man ändå ska finna styrka i sig själv igen, varför inte göra det på dansgolvet!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011