Gruppen Kroppskontroll är tillbaka för att ge oss mer EBM när de nu släpper singeln Schablonliv. En låt som handlar om att vi lever våra liv på sociala medier och försöker leva ett liv som alla andra men i verkligheten är den en helt annan…

POPMUZIK LOVER 2

Det är lekfullt och bra driv i låten när den pumpar beaten ut över dansgolvet, där den helt klart ska upplevas. Eller live, då Kroppskontroll har ett flertal spelningar inbokade under sensommaren och hösten.

Om du saknat ny svensk EBM får du här möjlighet att uppleva det i bloggen.

Kroppskontroll

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011