Det har gått ett år sedan Ida Wiklund vann P4-Nästa Stockholm med Gör slut med henne, va med mig. Sedan dess har artisten släppt en singel som även den roterat flitigt på radio. Nu är hon återigen aktuell med den varma sommarsingeln Mitt hem. Här har sångerskan samarbetat med ingen mindre än Peter Kvint. Om låten säger Ida:

POPMUZIK SUMMER

Mitt hem är en hyllning till både Stockholm och till mina mor- och farföräldrar som en gång vandrade samma gator och gick igenom samma känslor som jag gör nu. Låten uttrycker en sentimentalitet och saknad till dem som inte längre finns med oss, men också en förundran över att gå i sina förfäders fotspår och att ”allt går igen”.

Liksom alltid är Idas låtskriveri på topp och hennes närvarande stämma kräver lyssnarens uppmärksamhet på det allra bästa av sätt. Ljudbilden skiljer sig något från tidigare släpp och visar på en utveckling som bådar gott inför framtiden. I sommar ser vi henne på bland annat Hälsinglands Visfestival Alirs Öga, Killebomfestivalen i Sölvesborg och Fåfängan i Nyköping.

Ida Wiklund

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011