Luftigt och nostalgiskt, så låter det när Febern släpper den synth-tunga låten Ingentinget. Med en touch av Miami Vice-disco klädd i regnbågens neonfärger griper den pulserande arpeggiosynten tag i mig omedelbart. Under låtens dryga tre minuter sitter jag som i trans av den atmosfäriska produktionen och drömska känslan. Själva låten berättar duon blev till under sensommaren från en känsla av ångest: 

Favoriter Apple Music

”Den föddes i en överhettad studio bland ångande ispåsar på datorn, analoga synthar beslöjade av dammtussar och tankar svarta som videokassetter.”

Det nya släppet är mixad av Axel Jonsson-Stridbeck med master av Johan Åkerström.

Febern

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.