Omslag

Zara Larsson är tillbaka med ännu en given hit för oss.
End of time inleds avskalat med sångerskan röst över ett ambient arrangemang, innan stråkarna kommer in och lyfter upp låten för att sedan låta den blomma ut i en dramatisk och samtidigt härlig dansant poplåt. Det är attityd och energi och jag som alltid är svag av stråkar i pop blev ju helt till mig.

DOLBY ATMOS

End of time är skriven av Casey Smith och Rick Nowels. Produktionen är skapad av Austin Corona, Danja och Rick Nowels.

Videon är regisserad av The Baker Twins och om den berättar Zara i ett pressmedelande.

”Till videon samarbetade jag med The Baker Twins för att ta fram en berättelse som är väldigt personlig för mig. Jag har utforskat ämnet tidigare, det här att det finns en dubbelhet i mitt liv på så vis att jag är både fan och kreatör, både verklig person och popstjärna.
Jag jobbar på att älska alla dessa sidor lika mycket. Det är därför jag känner att videon är min version av en evig kärlekshistoria.”

Vill du se en video från bakom kulisserna om arbetet med videon kan du se den här:

Zara Larsson

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011