Mjuka rytmer och läcker melodi välkomnar oss in i R&B stjärnan Gemïnys nya singel Nicotine. Flasettsång, Michael Jackson-andningar och högt flygande känslor blandas till en stark lyssning som talar om lust, åtrå, förvirring och svek. Vi hör sångaren göra upp med en giftig kärlek och gå vidare starkare. Allra mest förtjust är jag i låtens dynamik och att produktionen hela tiden håller mig som lyssnare nyfiken på vad som ska hända härnäst. Det är med spänning vi följer denna lovande artists resa som redan kantats av över en miljon streams!

Popmuzik Popcast

Gemïny

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.