Artisten Princis är just nu aktuell med albumet Hemma. Ett album som bjuder oss på åtta spår av mjuk och behaglig neo-soul.

DOLBY ATMOS

Albumet inleds med den pop-funkiga låten Vida världen. En låt som handlar om att längta bort från vardagen och ta steget ut i osäkerheten när man utforskar något nytt. Att utforska världen tillsammans med någon och inte bry sig om alla måsten. Visst är det en härlig och lite svindlande tanke?

Om låten berättar Princis för bloggen:

”Den är musikaliskt en hyllning till rnb, till min inre Justin Timberlake i hans Justified och FutureSex/LoveSound skivor. Lite roligt är det att Vida världen är första låten på nya skivan Hemma som handlar om att känslan att komma hem. Men jag tror att det är ett väldigt mänskligt drag att längta efter utveckling, och att det går att vara fullt nöjd där man är och ändå längta vidare.”

Du hör det skönt souliga resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011