Artisten Princis är just nu aktuell med albumet Hemma. Ett album som bjuder oss på åtta spår av mjuk och behaglig neo-soul.

KMR Studios

Albumet inleds med den pop-funkiga låten Vida världen. En låt som handlar om att längta bort från vardagen och ta steget ut i osäkerheten när man utforskar något nytt. Att utforska världen tillsammans med någon och inte bry sig om alla måsten. Visst är det en härlig och lite svindlande tanke?

Om låten berättar Princis för bloggen:

”Den är musikaliskt en hyllning till rnb, till min inre Justin Timberlake i hans Justified och FutureSex/LoveSound skivor. Lite roligt är det att Vida världen är första låten på nya skivan Hemma som handlar om att känslan att komma hem. Men jag tror att det är ett väldigt mänskligt drag att längta efter utveckling, och att det går att vara fullt nöjd där man är och ändå längta vidare.”

Du hör det skönt souliga resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.