Singer-songwritern Shalisa Taylor sjunger om perioden efter ett uppbrott på nya singeln Oldest story of love. En mjuk och samtidigt medryckande poplåt med folk-arrangemang, med en bitterljuv känsla i texten om att bli lämnad för någon annan. Med en ögonblicklig melodi och stark sång imponerar Shalisa starkt på mig och det känns som Oldest story of love borde tilltala en mycket bred publik.

Popmuzik Podcast

Låten är skriven av sångerskan, samt producerad av Fabian Santacruz. Med singeln följer Shalisa upp It’s time, som släpptes i slutet av Mars.

Shalisa Taylor

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.