Anna Sellén var en av finalisterna i P4 Nästa Norrbotten med låten Lite till. Regionsfinalen gick av stapeln i går och det blev en rafflande final kan man säga. Tre låtar fick lika många poäng från juryn och när den avgörande rösten skulle läggas från lyssnarna var det duon Smekmånad som tog hem segern med låten Läker nog ändå.

Favoriter Apple Music

Men det hindrar ju inte dig för att stifta bekantskap med Annas mogna och souliga pop här i bloggen och lyssna på singeln Lite till.
Med Lite till vill Anna få oss att njuta av stunden. Njuta på verandan och fylla på energin. Att inte stressa runt och knappt lägga märke till livet som händer runt oss. Ett bra budskap och samtidigt en riktigt skön poplåt.

”Jag vill göra musik som läker mig själv och andra, som får oss att ta steg i rätt riktning, gå vidare från platser som innebär smärta – till platser som ger harmoni. Musiken ska hjälpa oss att hitta vårt autentiska, allra bästa JAG, så att vår fulla potential blir använd och till nytta för oss själva och världen på ett sätt som roar oss på djupet.”

Anna Sellén

Lite till är skriven av sångerskan tillsammans med Ollie Olson och Isak Jakobsson. Till hösten släpper Anna ett helt album med samma namn.

Anna Sellén

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.