Anna Sellén var en av finalisterna i P4 Nästa Norrbotten med låten Lite till. Regionsfinalen gick av stapeln i går och det blev en rafflande final kan man säga. Tre låtar fick lika många poäng från juryn och när den avgörande rösten skulle läggas från lyssnarna var det duon Smekmånad som tog hem segern med låten Läker nog ändå.

Följ på Apple Music

Men det hindrar ju inte dig för att stifta bekantskap med Annas mogna och souliga pop här i bloggen och lyssna på singeln Lite till.
Med Lite till vill Anna få oss att njuta av stunden. Njuta på verandan och fylla på energin. Att inte stressa runt och knappt lägga märke till livet som händer runt oss. Ett bra budskap och samtidigt en riktigt skön poplåt.

”Jag vill göra musik som läker mig själv och andra, som får oss att ta steg i rätt riktning, gå vidare från platser som innebär smärta – till platser som ger harmoni. Musiken ska hjälpa oss att hitta vårt autentiska, allra bästa JAG, så att vår fulla potential blir använd och till nytta för oss själva och världen på ett sätt som roar oss på djupet.”

Anna Sellén

Lite till är skriven av sångerskan tillsammans med Ollie Olson och Isak Jakobsson. Till hösten släpper Anna ett helt album med samma namn.

Anna Sellén

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011