Nardn debuterade 2016 och har med åren skapat sig en stor skara följare på sociala medier, att han har albumet Manifestera i bagaget med bland annat singlarna ADHD och Tredjeperson.

Favoriter Apple Music

Nu är Nardn aktuell med singeln Min. En skönt medryckande poplåt som handlar om den nervösa spänningen när man inser att man är kär i någon.

Nardns ord om låten till bloggen:

Min handlar om den underbara resan från fjärilar i magen till dagen man säger ”Jag älskar dig” för första gången. I låten fantiserar jag om den tiden med en nybliven kärlek, i förhoppningar om att den här sommaren blir våran.”

Låten är bubblande och härligt pulserande. I min värld är det en ögonblicklig hit med en refräng alla kan sjunga med till. Skulle lätt kunna bli en stor sommarhit. Eller vad säger du?

Nardn

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011