Sommaren står för dörren och vad passar då bättre än upplyftande popmusik. Allas vår smällkaramell Phelly är tillbaka med ännu en färgstark singel. Den här gången heter låten Sen blir du stark och vi hör artisten sprida ett viktigt budskap. Såhär berättar Phelly själv.

Popmuzik in Dolby Atmos

Vi går alla igenom olika perioder i våra liv, bra och dåliga. Sen blir du stark kom till när en person i min närhet inte mådde så bra. Med låten vill jag förmedla en hoppfull känsla och uppmana alla som lyssnar att sträcka ut en hand och finnas där för varandra i topparna och dalarna under livets berg och dalbana. Jag hoppas att lyssnaren kommer finna mod och glädje genom låten. Tillsammans är vi starka!”

Låten sär skriven tillsammans med Jens Siverstedt och Julia Adams. Liksom tidigare släpp är Phelly konsekvent med sitt nostalgiska sound och läckra synt-produktioner.

Phelly

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.