Omslag

Får det lov att vara lite sommarpop?
Robin Schulz har producerat om Take Thats låt Greatest day från 2008 och även bjudit in sångaren Calum Scott att sjunga tillsammans med Garry Barlow.
Resultatet är underbart upplyftande med sin sköna puls och känsla. Sedan blir det ju ännu luftigare och snyggare då mixen är i Dolby Atmos. Absolut det bästa sättet att uppleva musik på. Samtidigt är ju originalet lysande redan från början, så detta är lite som en förfining av det. En upp-putsning såhär 15 år senare.

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011