Nu finns en nivå på Patreon för dig som uppskattar att få dagliga musiktips och intervjuer via bloggen, Jag kallar nivån för Popmuzik Lover, för det är precis vad man är om man är Patreon.
Som Popmuzik Lover får du bland annat exklusiva inlägg i form av intervjuer, musiktips samt att jag brukar lägga upp foton från spelningar jag varit på och porträttbilder från intervjuer bakom Patreon-betalvägg. Du kan även förhandslyssna på poddintervbjuer med artister på Patreon. Du får helt enkelt mer Popmuzik.

Popmuzik Podcast

Som Popmuzik Lover stöttar du bloggens arbete, samt gör det möjligt att driva bloggen vidare. Det är något som inte bara gynnar bloggen, utan alla de artister som genom bloggen har en plattform att upptäckas på. En plattform där artister kan få sin historia berättad via en intervju eller en låt delad till en helt ny publik. Med nästan 100.000 nya låtar som laddas upp på de olika streamingtjänsterna varje dygn, är en aktiv och passionerad musikblogg än mer viktig. Speciellt när det varit så många musikbloggar som lagt ner de senaste åren. Då är Popmuzik en plats många artister behöver, då alla inte har musklerna att hamna högt i de viktiga spellistorna på Spotify eller får möjlighet att synas i en morgonsoffa då dessa plattformar oftast kräver ett storbolag i ryggen.

Jag hoppas att du vill bli en Popmuzik Lover på Patreon. Det gör en stor skillnad för bloggen att vara Patreon och du kan när du vill enkelt avbryta ditt medlemskap. Så testa gärna en månad eller två. Det värsta som kan hända är att du upptäcker än mer bra musik och kanske hittar ditt nya favoritband i bloggen.

Varför använder bloggen Patreon?
Likt alla bloggar och nätmagasin går det inte att driva något på luft och en god vilja. Även om passionen är där krävs det ekonomiska medel också. Bloggen i sig har inga ekonomiska muskler som ett mediehus eller finansiärer i ryggen. Det är mina pengar och tid som går in i den och all utveckling av bloggen står jag för.
Jag har heller inga reklamintäkter från bloggen, då en blogg av denna storlek inte genererar några större klick för att göra Google-annonser relevanta. Det finns heller inte möjligheten att anställa en annonsavdelning som jagar annonsintäkter. Då är det bättre att sidan är fri från reklam, vilket jag tycker gör upplevelsen av bloggen klart mycket roligare.
Detta gör Patreon till den enda inkomsten för bloggen. Även om det inte är mycket pengar som kommer in från Patreon, så är det ett viktig tillskott för att kunna driva bloggen vidare även i morgon.

Tack för att du följer bloggen och upptäcker musik tillsammans med mig. Du kan bli en Popmuzik Lover via denna länk.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011