År 2015 tog Martin Almgren svenska folkets hjärtan med storm då han vann Idol. Därefter har sångaren frekvent släppt musik och förgyllt våra öron med sin dynamiska stämma. I fredags släppte han den viktiga singeln Change som talar om att vända ut och in på sig själv för någon annan. Martin berättar för bloggen:

Popmuzik Lover Patreon

“Alla har nog någon gång i livet varit i ett dåligt förhållande. Varit för förälskad för att se att relationen är giftig. Change är en låt om hur du försöker göra allt för att tillfredsställa den andra personen i ditt liv men hur mycket du än försöker så räcker du inte till. Jag skrev den här låten efter att ha insett att jag precis tagit mig ur ett sånt förhållande. Att skriva den här låten och försöka sätta ord på mina känslor blev som en helande process. Jag hoppas att andra människor kommer att lyssna och inse hur viktigt det är att alltid vara sann mot sig själv. Om någon inte kan älska dig för den du är, så är det inte den rätta!”

Martin Almgren

Vad tyckte du?
+1
4
+1
14
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011