År 2015 tog Martin Almgren svenska folkets hjärtan med storm då han vann Idol. Därefter har sångaren frekvent släppt musik och förgyllt våra öron med sin dynamiska stämma. I fredags släppte han den viktiga singeln Change som talar om att vända ut och in på sig själv för någon annan. Martin berättar för bloggen:

Dolby Atmos

“Alla har nog någon gång i livet varit i ett dåligt förhållande. Varit för förälskad för att se att relationen är giftig. Change är en låt om hur du försöker göra allt för att tillfredsställa den andra personen i ditt liv men hur mycket du än försöker så räcker du inte till. Jag skrev den här låten efter att ha insett att jag precis tagit mig ur ett sånt förhållande. Att skriva den här låten och försöka sätta ord på mina känslor blev som en helande process. Jag hoppas att andra människor kommer att lyssna och inse hur viktigt det är att alltid vara sann mot sig själv. Om någon inte kan älska dig för den du är, så är det inte den rätta!”

Martin Almgren

Vad tyckte du?
+1
4
+1
14
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.