Åh, detta var så otroligt snyggt!
Med singeln Hit the road släpper Madisen Jane sin andra singel och följer upp Summertime från i fjol. Nya singeln är en flört med klassikern Hit the road Jack av Percy Mayfield och som efter Ray Charles tolkats otaliga gånger. Bland annat av vår egna Monica Zetterlund, som även är en stor inspirationskälla till just Madisen Jane.
Låten i sig handlar om den mångåriga och destruktiva ”fram och tillbaka”-relationen med denna person, som heter just Jack.

Svensk Pop Apple Music

Produktionen på Hit the road är dramatisk och soulig. Du kommer definitivt tänka på akter som Amy Winehouse och Lana Del Rey är du hör arrangemanget. Speciellt när refrängen bygger upp och stråkarrangemanget sveper in. Att denna kommer vara med på soundtracket till Tarantinos kommande film känns redan givet. Sedan står Madisen ut extra mycket med sin fantastiska röst. Vemodig och mjuk samtidigt som den är stark och uttrycksfull.

Jag ringde upp Sarah Mathisen, som är personen bakom artistnamnet så hon kunde berätta mer om sig själv och musiken för oss. Här får vi höra lite om scenskräcken, tiden i Idol, samarbetet med Petter samt då självklart om nya singeln.

Hit the road är tagen från Madisens kommande EP Losing Game, som släpps under våren.

Madisen Jane

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011