Omslag

Ellie Goulding släpper den euforiska 80-talsdoftande singel By the end of the night från hennes efterlängtade femte studioalbum Higher Than Heaven (släpp 7 april). Låten följer det senaste släppet av trance-bangeren Miracle tillsammans med Calvin Harris. Ett track som dundrade in på den brittiska hitlistan som #3 och har mötts av en enorm respons från både fans och kritiker. Om det aktuella släppet säger artisten:

Favoriter Apple Music

”Jag känner att vi alla har gått igenom så mycket under de senaste åren, vi bearbetar fortfarande allt. Jag vet inte om det bara är jag men jag känner att vi behöver musik som lyfter oss och får oss att må bra och det är precis så jag känner om By the end of the night. Den ger mig en känsla av euforisk, sensuell flykt, som att vara på ett dansgolv på en annan planet…något som definitivt var tilltalande i slutet av 80-talet… där den här låten lätt kunde ha kommit ifrån!”

Ellie Goulding

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.