Omslag

Rina Sawayama gör sin långfilmsdebut som karaktären Akira i filmen John Wick: Chapter 4 mot Keanu Reeves. Som grädde på moset gör hon även ledmotivet till filmen i form av singeln Eye for an eye.

Svensk Pop Apple Music

Här bjuds vi på tung och pumpande elektrorock skulle man kunna säga. Jag tycker det är lite Bond-vibbar över låten mixat med Garbage. Nu har ju Garbage trots allt gjort en Bond-låt, men den var ju mer Bond och mindre Garbage om vi ska vara ärliga. Detta blev som om Garbage gjorde en Bond-låt som en Garbage-låt, typ.

I alla fall. Eye for an eye är skriven av sångerskan tillsammans med filmens kompositör Tyler Bates och resultatet är som sagt som en läcker filmisk mix av rock och elektro.

Rina Sawayama

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011