Och precis som om ingen tid har gått är han tillbaka! Justin Timberlake inleder 2024 med singeln Selfish och annonserar samtidigt hans sjätte studioalbum Everything I Thought It Was. Liksom de flesta av årgångsviner framträder karaktären mer tydligt allteftersom – med det sagt verkar Timberlake landat i att det är den subtila, sexiga och beat-drivna R&B:n han trivs allra bäst i. Till min förtjusning påminner soundet om något som hade kunnat återfinnas på albumet Justified, men andas mer albumspår än singel. Om detta ska vara låten med tillräcklig impact att placera honom på A-listan av popartister höjer jag ett orosfinger. Att Selfish dessutom påminner om Nick Jonas Jelous gör den inte mer unik…

POPMUZIK SUMMER

Tillhörande musikvideon tar ett meta-perspektiv och självironiskt grepp. En skäggig Timberlake blir alltmer frustrerad när han repeterar inför en videoinspelning. Efter flera tagningar och några surrealistiska vändningar ger han upp och lämnar set, men avsluta klippet med att bevisa för alla att han fortfarande har sine moves kvar. Helt klart en hint till alla memes han fick utstå förra året för sin pappadans.

Vad tycker ni om Selfish? Hit eller ej?

Om du gillar intervjuer, så kan du se Zane Lowes snack med Timberlake i Apple Music här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011