Det kanadensiska bandet Jane’s Party är just nu aktuella med albumet Live Again. Från det kan du här lyssna på den medryckande indierocklåten It’s been years. En låt på vilken bandet reflekterar på ens yngre jag och tänker tillbaka på saker man sagt och gjort i livet.

Nordiska Favoriter

Låten spelades in tillsammans med Carlin Nicholson och Mike O’Brien från Zeus som producenter och arrangemanget är uppbyggt av gitarrer, vilda trummor och klassisk pop-brass som verkligen får en att känna stor glädje av låten skulle jag säga.

Sparka igång låten här nedan och låt Jane’s Party verkligen få partyt igång med låten It’s been years.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011