Jag kopplade upp mig med Axel Schylström som just nu befinner sig i Malmö och förbereder sig inför helgens Melodifestival. Då kommer han framföra låten Gorgeous, en ballad om att bli vän med sig själv och inte vara för hård mot sig själv.

Skicka in din musik

Förutom om Axels låtbidrag pratar vi bland annat om hans samarbete med Theoz, som gick vidare till semifinalen med låten Mer av dig, som Axel varit med och skrivit. Vilka låtar som blivit favoriter från årets festival, samt såklart om hur det känns att vara tillbaka i Mellobubblan som artist igen.

Axel Schylström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011