Jag kopplade upp mig med Axel Schylström som just nu befinner sig i Malmö och förbereder sig inför helgens Melodifestival. Då kommer han framföra låten Gorgeous, en ballad om att bli vän med sig själv och inte vara för hård mot sig själv.

Följ på Apple Music

Förutom om Axels låtbidrag pratar vi bland annat om hans samarbete med Theoz, som gick vidare till semifinalen med låten Mer av dig, som Axel varit med och skrivit. Vilka låtar som blivit favoriter från årets festival, samt såklart om hur det känns att vara tillbaka i Mellobubblan som artist igen.

Axel Schylström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.