Den Göteborgs-baserade hyperpop-artisten Donnie Castle har varit på min radar sedan han släppte debutalbumet Incompetent Souls 2014. 

Skicka in din musik

Efter debuten har han byggt ett namn för sig som artist och producent och fick bland annat en stor hit med singeln Oooh 2017 när Flume tipsade om honom för sina följare.

Jut nu är Donnie Castle aktuell med albumet Shadow Work: The Father of Antipop, Pt. 1. Här får vi en mix av elektro och grunge i första hand och Donnie har med sin nya musik bland annat släppt den rånarluva som varit del i hans image under 10-talet. 

I podden berättar Donnie Castle om sin resa som artist, om arbetet med sin musik och inspiration. Men också om med- och motgångar, samt om sin mer konstnärliga sida som bildkonstnär och om framtiden.

Det blir som vanligt ett öppenhjärtligt samtal där artistens berättelse får stå i centrum.

Trevlig lyssning. 

Följ Donnie Castle:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011