Den Göteborgs-baserade hyperpop-artisten Donnie Castle har varit på min radar sedan han släppte debutalbumet Incompetent Souls 2014. 

Apple Music Svensk Pop

Efter debuten har han byggt ett namn för sig som artist och producent och fick bland annat en stor hit med singeln Oooh 2017 när Flume tipsade om honom för sina följare.

Jut nu är Donnie Castle aktuell med albumet Shadow Work: The Father of Antipop, Pt. 1. Här får vi en mix av elektro och grunge i första hand och Donnie har med sin nya musik bland annat släppt den rånarluva som varit del i hans image under 10-talet. 

I podden berättar Donnie Castle om sin resa som artist, om arbetet med sin musik och inspiration. Men också om med- och motgångar, samt om sin mer konstnärliga sida som bildkonstnär och om framtiden.

Det blir som vanligt ett öppenhjärtligt samtal där artistens berättelse får stå i centrum.

Trevlig lyssning. 

Följ Donnie Castle:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.